Tapahtuma-alan Evento Awards -gaalassa jaetaan vuosittain tunnustukset Suomen parhaimmille tapahtuma-alan ammattilaisille eri kilpailusarjoissa.

Turkuun tuli tällä kertaa mainetta ja kunniaa kahdessa eri sarjassa. Turun uusin ja esteettömin tapahtuma- ja kongressitalo Logomo palkittiin jo toistamiseen isojen tapahtumatalojen sarjassa. Palkinnon myöntämisperusteissa korostettiiin Logomon modernia työskentelytapaa, jossa verkostot ja kumppanuudet luovat asiakkaalle parhaan mahdollisen kokonaisuuden.

Viime vuonna Logomossa pidettiin noin 1200 eri tilaisuutta. Yhteensä talon kävijämäärä oli 346 000 henkeä vuonna 2017. Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä noin 80 yrityksessä. Logomossa on myös taiteilijatyöhuoneita

Turkulaisen Lyyti Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Petri Hollmén palkittiin Alan vaikuttaja -palkinnolla. Lyyti on vuonna 2007 perustettu palvelu, jonka kautta voi hoitaa esimerkiksi tapahtumien ilmoittautumiset, kutsut ja myös rahaliikenteen. Lyyti tunnetaan yrityksenä, joka jatkuvasti kehittää palveluitaan asiakkaiden käyttökokemusten perusteella parempaan suuntaan. Petri Hollmén kertoo, että tunnustus veti hänet sanattomaksi.
"Palkinnon myöntävät alan huippuammattilaiset, enkä kuvitellut koskaan IT-alan ihmisenä tätä tunnustusta saavani. Palkinto on osoitus muutoksesta, jonka olemme tapahtuma-alan toimintamalleissa saaneet aikaan. Olen todella ylpeä tästä, sillä palkinto on tunnustus koko meidän yritykselle”, Hollmén toteaa tiedotteessaan.

Turkulaisen Lyytin avulla järjestettiin pelkästään vuonna 2017 yli 65 000 tapahtumaa ja hallittiin yli 10 000 000 osallistujan tietoja ympäri maailman. Lyyti työllistää tällä hetkellä 40 henkeä Turussa, Helsingissä sekä Pariisissa ja Tukholmassa. Lyytin liikevaihto oli vuonna 2017 lähes 3,3 miljoonaa euroa, ja yritys on listattu kolme vuotta peräkkäin Deloitte Tech Fast -listalle Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon.

Lisätietoja