Turun Radisson Blu Marina Palace Hotel esittelee uudistetut huoneet, alakerran uudenlaisen olohuoneen sekä kuntoiluelämyksen. Koko uudistus valmistui huhtikuun alussa.

Turun Radisson Blu Marina Palace Hotel esittelee uudistetut huoneet, alakerran uudenlaisen olohuoneen sekä kuntoiluelämyksen. Koko uudistus valmistui huhtikuun alussa.
Huoneuudistuksen kantavana ajatuksena on tarjota asiakkaille entistä enemmän yksilöllisyyttä, mukavuutta ja arjen ylellisyyttä. Huoneet toimivat rauhoittavina keitaina työpäivän jälkeiselle latautumiselle sekä inspiroivana ympäristönä elämykselliselle vapaa-ajalle. 

- Huoneiden värimaailma ja materiaalit on valittu tukemaan haluttua asiakaskokemusta. Väriyhdistelmät ja materiaalien tuntu sekä valaistuksen vaikutus ympäristöön luovat yhdessä aisteja hivelevän kokonaisuuden, sanoo sisustussuunnittelusta vastaavan Visionary Design Partnersin Jaana Ekman.

Hotellin uudet aulatilat tarjoavat kaupunkilaisille sekä matkustajille uudenlaisen tilan keskellä kaupunkia, luonnon ja kaupungin kohtaamispisteessä. Upeat jokinäkymät yhdistettynä viihtyisään ja tarkoin ajateltuun sisätilaan luovat ainutlaatuisen uuden kaupunkimiljöön. Lisäksi hotelli vastaa kovaan kabinettikysyntään, kun aulan yhteyteen rakennettiin uusi, viihtyisä kabinettitila.

- Aulan tilasuunnittelun lähtökohtana on ollut monimuotoisuus – yhteisöllisyyden ja yksityisyyden yhdistäminen siten, että tila tarjoaa monipuolisen ympäristön viihtyä tai syventyä työntekoon sekä yksin että yhdessä, jatkaa Jaana Ekman.
Osa uutta matkailuelämystä on kuntosalin uudistus. Kuntosaliuudistuksen suunnittelussa on huomioitu erilaisten kuntoilijoiden tavoitteet ja laitevalinnat on suunniteltu yhteistyössä Gfitnessin Timo Pulkkisen kanssa.

- Joillekin on tärkeää suorittaa omien kuntoilurutiinien mukainen ohjelma. Toiset taas haluavat virkistäytyä ja ladata akkuja. Kuntoilijoiden on mahdollista nyt ensimmäistä kertaa Turussa kuntoilla tunnetuissa matkailukohteissa eri puolilla maailmaa. Digitoidut reitit aidoista ympäristöistä yhdistettynä aitoon kuvamaailmaan eri kohteista tekevät arkikuntoilusta elämyksen. Turkulaisen sisustussuunnittelija Tomi Kouvolan kädenjälki näkyy kuntosalin sisustuksessa. Kuntoilukokemukseen yhdistyy pala ylellisyyttä ja katseenvangitsijoina toimivat tarkoin mietityt yksityiskohdat ja harkiten valitut design-tuotteet. Näyttävänä elementtinä kuntosalissa ovat myös taidemaalari ja taidegraafikko Hanna Variksen teokset. Niiden kautta tarjoamme kuntoilijoille kulttuurikierroksen Turun yhden kiinnostavimman nykytaiteilijan teoksien maailmaan, sanoo hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata.

Radisson Blu Marina Palace Hotel